Wear it like a crown

För dig som gått i bildterapi tidigare

Wear it like a crown

Målet är att känna stolthet över den person som är viktigast i ditt liv – Dig själv.

 Att jobba med självkärlek och att inkludera helheten i detta, både det som är lätt att hålla om och det som är svårare. Vi har värderingar som ibland sätter krokben på oss själva. I kursen kommer vi att ta en titt på dessa trossatser och få förståelse hur de på verkar oss. 

I bildprocessen kommer det alltid fram mer än det du är medveten om – det är en spännande resa. Du får  jobbar med skapandet genom alla teman som berörs under kursen. Expansionen i den kreativa processen är en bärande faktor som här används för att du ska känna den kraft som finns inom dig. 

Sårbarheten är så viktig att se och förstå. Här erbjuds du att möta ditt inre barn och hela det som är möjligt just nu. 

Du får utforska dina starka sidor, belysa dina gåvor och strykor, de du vet om och de du finner i ditt inre. Vi jobbar medvetet med att stabilisera din enregi. Du får meditationer på ljudfil att använda efter kursen samt tips på hur du kan använda det intuitiva sättet att måla.

Ännu är inte innehållet satt…. du och de andra som deltar kommer att påverka kursens rikting. Åsa kommer att läsa av gruppen och lyssna till era önskningar. 

 

Jag har nyligen avslutat en utbildning till livscoach där jag jobbar utirånett helhetsperspektiv och även jobbar med energi på olika sätt. Den här kursen kommer att innehålla en kombination av skapandets oändliga möjligheter och den nya kunskap jag erövrat mig, spännande jag lovar……” /Åsa

 Tystnadsplikt gäller. Max 10 deltagare.

 Passar alla

  • 13 timmar i grupp 
  • Aktiverande övningar för att öppna upp inför bildarbetet. T.ex. meditationer, rörelse, andningsövningar. Detta leder till att du ökar kontakten med dig själv och fördjupar din skapandeprocess. ‘
  • Jobbar parallellt med sårbarheten, rädslor och dina styrkor
  • Du får meditationer på ljudfiler som du kan använda efter kursen.
  • Du får tips på hur du kan måla intuitivt hemma.
  • Innehållet i kursen och bilarbetet möjliggör att du får fram omedvetet material – du överraskar dig själv 🙂
  • Du kommer att få integrera din resa med bildprocessen som avslutas med en ceremoni där symboliskt du tar på din nya krona

Datum:
Fredag 28/7 kl. 15-18
Lördag 29/7 kl. 10-16
Söndag 29/7 kl. 10-16

 

 

Pris:
Kursavgift: 3900 kr inkl. moms
Kaffe, te, frukt, fika och två soppluncher ingår
Målarmaterial ingår
Meditationer på ljudfiler 
Möjlighet finns att delbetala.
2 ggr: 2000 kr
3 ggr: 1350 kr

Kost:
Du får fika när du kommer på fredagen. Vegetarisk sopplunch med bröd servers lördag och söndag lunch. Kyl, mikro och spis finns i lokalen. Kaffe, te och enklare fika finns alltid tillgängligt. 
Medtag även egen middag om du vill stanna längre. Matbutiker och restauranger finns i Säter (7km) och i Stora Skedvi (6 km).

Adress:
Bispbergshyttan 176, Stora Skedvi

Gården ligger mellan Stora Skedvi och Säter, i Bispbergshyttan ska du svänga av mot Hällbo.

Logi:
Finns möjlighet till övernattning i våra gäststugor eller i gästrum i stora huset. Boendet är enkelt och du delar dusch och toalett.
Medtag egna sängkläder. Pris 250 kr/natt
Frukost ingår ej. Finns kök i boendet och i kurslokalen.
Tänk även på att ta med middag.

 Villkor:
Läs här 

 

 Anmälan: 
Anmäl dig till Åsa genom att fylla i formuläret längst ned på sidan. Du kan även nå henne via e-post: asakarnerkonst@gmail.com eller mobil 070-7230372 Meddela vilken kurs du önskar delta i.

Övrigt:
Kom gärna i oömma kläder som tål färgspill, förkläden finns att låna. Ta med sköna skor.
Vi målar med Redixmixfärger, kritor av lika slag, vattenfärger, silkespapper, kol, lim etc. Underlaget är papp. Material ingår. 

Anmälan: 
Anmäl dig till Åsa genom att fylla i formuläret längst ned på sidan. Du kan även nå henne via e-post asakarnerkonst@gmail.com eller mobil 070-7230372 Betala anmälningsavgiften på 1000 kr vid anmälan.

 Betalning:
Kursavgiften betalas in till bankgiro: 5962-0187 eller swish: 1230498998. Meddela Åsa om du vill ha faktura och vilken adress den ska skickas till. 
Hela kursavgiften skall vara betalad senast den 27/7. Om du anmäler dig senare skall du sätta in hela avgiften direkt vid anmälan.
Anmälningsavgiften betalas ej tillbaka, kursavgiften betalas tillbaka vid sjukdom eller avbokning senast 20/7(-1000 kr)

 

 

Anmäl dig här

Hör av dig om du har frågor eller funderingar. Här kan du även anmäla dig. Vid anmälan ange kursens namn samt start datum. Då platserna är begränsade behöver du få bekräftat att du har fått en plats på den kurs du önskar delta i.  Tack för visat intresse.

Om du inte fått svar inom två vardagar var vänlig att skriv igen till asakarnerkonst@gmail.com

Adress

Slaggatan 26
791 70 Falun

Mobil

 070-723 03 72