Wear it like a crown

Ta på dig Din nya krona och bär den med stolthet

 

Wear it like a crown

 

Vi håller till i en mysig bystuga i Smedsbo, mitt emellan Falun och Borlänge.  Där har vi tillgång till en lokal med eldstad och stafflier med skivor att måla på. I rummet bredvid finns kaffe, te och Åsas goda vaniljbullar. Här äter vi lunch tillsammans och om du vill ta en paus från målningen kan du hänga här eller ute i den gemytliga lilla byn och den kringliggande naturen. 

Målet är att känna stolthet över den person som är viktigast i ditt liv – Dig själv.

Att jobba med självkärlek och att inkludera helheten i detta, både det som är lätt att hålla om och det som är svårare. Vi har värderingar som ibland sätter krokben på oss själva. I kursen kommer vi att ta en titt på dessa trossatser och få förståelse hur de på verkar oss. 

I bildprocessen kommer det alltid fram mer än det du är medveten om – det är en spännande resa. Du får  jobbar med skapandet genom alla teman som berörs under kursen. Expansionen i den kreativa processen är en bärande faktor som här används för att du ska känna den kraft som finns inom dig. 

Sårbarheten är så viktig att se och förstå. Här erbjuds du att möta ditt inre barn och hela det som är möjligt just nu. 

 Du får utforska dina starka sidor, belysa dina gåvor och strykor, de du vet om och de du finner i ditt inre. Vi jobbar medvetet med att stabilisera din enregi. Du får meditationer på ljudfil att använda efter kursen samt tips på hur du kan använda det intuitiva sättet att måla.

Jag har nyligen avslutat en utbildning till livscoach där jag jobbar utifrån ett helhetsperspektiv. Den här kursen kommer att innehålla en kombination av skapandets oändliga möjligheter och den nya kunskap jag erövrat mig, spännande jag lovar……” /Åsa

 Tystnadsplikt gäller. Max 10 deltagare.

 

  Passar alla

  • 12 timmar i grupp 
  • Aktiverande övningar för att öppna upp inför bildarbetet. T.ex. meditationer, rörelse, andningsövningar. Detta leder till att du ökar kontakten med dig själv och fördjupar din skapandeprocess. ‘
  • Jobbar parallellt med sårbarheten, rädslor och dina styrkor Du kommer att få en medvetenhet om dessa delar inom dig. 
  • Du jobbar med din inre Queen/King och aktiverar den delen/arketypen inom dig.
  • Du får meditationer på ljudfiler som du kan använda efter kursen.
  • Du får tips på hur du kan måla intuitivt hemma.
  • Innehållet i kursen och bilarbetet möjliggör att du får fram omedvetet material – du överraskar dig själv 🙂
  • Du kommer att få integrera din resa med bildprocessen som avslutas med en ceremoni där symboliskt du tar på din nya krona

 

Datum:
Lördag och söndag
18:e – 19:e november
kl. 10-17
 

Pris:
Kursavgift: 3500 kr inkl. moms
Kaffe, te, frukt, fika och två soppluncher ingår
Målarmaterial ingår
Meditationer på ljudfiler 
Möjlighet finns att delbetala.
2 ggr: 1800 kr
3 ggr: 1225 kr

Kost:
Vegetarisk sopplunch med bröd servers lördag och söndag lunch. Kaffe, te och fikabröd finns alltid tillgängligt. 

Adress:
Smedsbo bystuga, 791 94 Falun
Bystugan ligger längs med länsväg 293, i korsningen med Smedsbovägen.

Logi:
Det går att bo på hotell eller vandrarhem i Falun eller Borlänge. Behöver du skjuts till bystugan – hör av dig för samåkning (då är det lämpligast att övernatta i Falun)

 Villkor:
Läs här 

 

Anmälan: 
Anmäl dig till Åsa genom att fylla i formuläret längst ned på sidan. Du kan även nå henne via e-post asakarnerkonst@gmail.com eller mobil 070-7230372 Betala anmälningsavgiften på 750 kr vid anmälan.

Betalning:
Kursavgiften betalas in till bankgiro: 5962-0187 eller swish: 1230498998. Meddela Åsa om du vill ha faktura och vilken adress den ska skickas till. 
Hela kursavgiften skall vara betalad senast den 10/11 om inget annat avtalats. Om du anmäler dig senare skall du sätta in hela avgiften direkt vid anmälan.
Anmälningsavgiften betalas ej tillbaka, kursavgiften betalas tillbaka vid sjukdom eller avbokning senast 10/11 (-750 kr)

 Övrigt:
Kom gärna i oömma kläder som tål färgspill, förkläden finns att låna. Ta med sköna skor.
Vi målar med Redixmixfärger, kritor av lika slag, vattenfärger, silkespapper, kol, lim etc. Underlaget är papp. Material ingår. 

 

Anmäl dig här

Hör av dig om du har frågor eller funderingar. Här kan du även anmäla dig. Vid anmälan ange kursens namn samt start datum. Då platserna är begränsade behöver du få bekräftat att du har fått en plats på den kurs du önskar delta i.  Tack för visat intresse.

Om du inte fått svar inom två vardagar var vänlig att skriv igen till asakarnerkonst@gmail.com

Adress

Slaggatan 26
791 70 Falun

Mobil

 070-723 03 72