Wear it like a Crown

Ta på din krona
Stärk ditt inre ledarskap 

 

Wear it like a crown

Vi håller till i en mysig bystuga i Smedsbo, mitt emellan Falun och Borlänge.  Där har vi tillgång till en lokal med eldstad och stafflier med skivor att måla på. I rummet bredvid finns kaffe, te och Åsas goda vaniljbullar. Här äter vi lunch tillsammans och om du vill ta en paus från målningen kan du hänga här eller ute i den gemytliga lilla byn och den kringliggande naturen.

Målet är att du ska känna stolthet över den person som är viktigast i ditt liv – Du själv.
Att jobba med självkärlek och att inkludera helheten i detta, både det som är lått att hålla om och det som är svårare. Vi har värderingar som ibland sätter krokben på oss själva. I kursen kommer vi att ta en titt på dessa trosatser och få förståelse hur de på verkar oss. 
I bildprocessen kommer det alltid fram mer än det du är medveten om – det är en spännande resa. Du får jobba med skapandet genom alla teman som berörs i kursen. Expansionen i den kreativa processen är en bärande faktor som här används för att su ska känna den kraft som finns inom dig. Sårbarheten är så viktig att se och förstå. Här erbjuds du att möta ditt inre barn och hela det som är möjligt just nu.
Du får utforska dina starka sidor, belysa dina gåvor och styrkor, de du vet om och de du finner i ditt inre. Vi jobbar medvetet med att stabilisera din energi. Du får meditationer på ljudfil att använda efter kursen samt tips på hur du kan använda det intuitiva sättet att måla.
“Jag är utbildad livscoach och jobbar utifrån ett holistiskt perspektiv. I den här kursen kombinerar jag skapandets möjligheter med ett medvetet energiarbete. Du får höja din energinivå för att kunna möta din sårbarhet så att du inte fastnar där” // Åsa

Tystnadsplikt gäller. Max 8 deltagare.

 

Passar dig som vill stärka ditt inre ledarskap och ta på din krona. 

 

page2image51465408

Du får:

 

12 timmar målning i grupp

 Aktiverande övningar för att öppna upp inför bildarbetet. T.ex.meditationer, rörelse, andningsövningar. Detta leder till att du ökar kontakten med dig själv och fördjupar din skapandeprocess.

Jobba parallellt med sårbarheten, rädslor och dina styrkor.
Du kommer 
att få en ökad medvetenhet om dessa delar inom dig.

Uppleva din inre Queen/King och aktivera den delen/arketypen inom dig.

Du får meditationer på ljudfiler som du kan använda efter kursen.

Du får tips på hur du kan måla intuitivt hemma.

Innehållet i kursen och bilarbetet möjliggör att du får fram omedvetet material – du överraskar dig själv

Du kommer att få integrera din resa med bildprocessen som avslutas med en ceremoni där symboliskt du tar på din nya krona.

 

 

 

 

Datum:

 16:e – 17:e mars
Kl. 10-17

 

 Plats:

Smedsbo bystuga,
mellan Falun och Borlänge

 

Pris:

3500 kr inkl. moms
Material, fika och vegetariska soppluncher med bröd ingår.
Det finns möjlighet att delbetala. 2ggr: 1800 kr 3 ggr: 1225 kr

 

Du som inte målat tidigare:

Om du inte har målat hos Åsa tidigare och vill få en känsla för om det passar dig är du välkommen att boka en individuell träff innan kurstillfället. 

Pris :  700 kr (ord.pris 950 kr)
Om du anmäler dig i samband med individuell träff får du 10% på kurspriset.

Pris:
Kursavgift: 3500 kr inkl. moms
Material, kaffe, te, enklare fika och vegetariska soppluncher ingår i priset.
Det är möjligt att delbetala. 2 ggr: 1800 kr, 3 ggr: 1225 kr

Kost:
Vegetarisk sopplunch med bröd servers lördag och söndag lunch. Kaffe, te och enklare fika finns alltid tillgängligt. 

Adress:
Smedsbo bystuga, 791 94 Falun
Bystugan ligger längs med länsväg 293, i korsningen med Smedsbovägen.

Logi:
Det går att bo på hotell eller vandrarhem i Falun eller Borlänge. Behöver du skjuts till bystugan – hör av dig för samåkning (då är det lämpligast att övernatta i Falun)

Villkor:
Läs här

Anmälan: 
Anmäl dig till Åsa genom att fylla i formuläret längst ned på sidan. Du kan även nå henne via e-post asakarnerkonst@gmail.com eller mobil 070-7230372. Betala anmälningsavgiften på 750 kr vid anmälan.

Betalning:
Anmälningsavgiften/kursavgiften betalas in till bankgiro: 5962-0187 eller swish: 1230498998. Meddela Åsa om du vill ha faktura och vilken adress den ska skickas till. 
Hela kursavgiften skall vara betalad senast den 1/3 (om inget annat avtalats)Om du anmäler dig senare skall du sätta in hela avgiften direkt vid anmälan.
Anmälningsavgiften betalas ej tillbaka, kursavgiften betalas tillbaka vid sjukdom eller avbokning senast 1/3 (-750 kr)

Övrigt:
Kom gärna i oömma kläder som tål färgspill, förkläden finns att låna. Ta med sköna skor.
Vi målar med Redixmixfärger, kritor av lika slag, vattenfärger, silkespapper, kol, lim etc. Underlaget är papp. Material ingår. 

 

 

 

 

 

 

Anmäl dig här

Hör av dig om du har frågor eller funderingar. Här kan du även anmäla dig. Vid anmälan ange kursens namn samt start datum. Då platserna är begränsade behöver du få bekräftat att du har fått en plats på den kurs du önskar delta i.  Tack för visat intresse.

Om du inte fått svar inom två vardagar var vänlig att skriv igen till asakarnerkonst@gmail.com

Adress

Slaggatan 26
791 70 Falun

Mobil

 070-723 03 72