Villkor

 Villkor för bildterapi/gruppocesser

 

Jag är medlem i svenska riksförbundet för bildterapeuter och följer deras etiska riktlinjer.

Jag har en grundläggande psykoterapi utbildning (steg 1) och arbetar under handledning av en legitimerad psykoterapeut med handledarutbildning.

Jag jobbar under tystnadsplikt och inom grupperna gäller tystnadsplikt mellan deltagarna. Den som bryter mot tystnadsplikten utesluts ur gruppen.

Under processerna för jag inte journal utan minnesanteckningar som förstörs då kontakten upphör. De förvaras inlåsta och endast jag som terapeut och du som klient har rätt att ta del av dem.

Bilderna ägs av dig som målat dem men de förvaras med fördel i lokalen tills kontakten är avslutad. Att jobba med att titta tillbaka på målade bilder är en viktig och verksam del av processen.


Av- och ombokning vid individuell träff sker minst 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras fullt pris. Frånvaro vid grupptillfälle ersätts ej.

 


Läs mer om etiska riktlinjer här 

 

Betalning

Kurser och workshops betalas senast en vecka innan första kurstillfället om inte annat avtalats. En anmälningsavgift betalas direkt vid anmälan. Individuella terapier betalas enligt överenskommelse mellan klient och terapeut. Delbetalning är möjlig vid kurser eller coachingpaket. 
Företag faktureras enligt överenskommelse. Ateljé Karner innehar F-skatt. Priserna som anges på hemsidan är inkl. moms.

Bankgiro: 5962-0187
Swish: 1230498998

Återbetalning av kursavgift sker fram till två veckor innan kursstart eller vid sjukdom (läkarintyg). Anmälningsavgiften betalas ej tillbaka. 

 

Nyhetsbrev

 

Atelje Karner är personuppgifts ansvarig och kommer inte att lämna ut dina uppgifter till tredje part.  Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att klicka på knappen avbeställ i ett nyhetsbrev. De personuppgifter du lämnar till oss används för att administrera utskick av information och erbjudanden till dig. Genom att du anger din e-postadress godkänner du dessa villkor och samtycker till den behandling av personuppgifter som beskrivs ovan.

 

 

Adress

Slaggatan 26
791 40 Falun 

Telefon

070-723 03 72

Email

hej@ateljekarner.se
asa@ateljekarner.se