Villkor

 Villkor för bildterapi/gruppocesser

 

Jag är medlem i svenska riksförbundet för bildterapeuter och följer deras etiska riktlinjer.

Jag har en grundläggande psykoterapi utbildning (steg 1) och arbetar under handledning av en legitimerad psykoterapeut med handledarutbildning.

Jag jobbar under tystnadsplikt och inom grupperna gäller tystnadsplikt mellan deltagarna. Den som bryter mot tystnadsplikten utesluts ur gruppen.

Under processerna för jag inte journal utan minnesanteckningar som förstörs då kontakten upphör. De förvaras inlåsta och endast jag som terapeut och du som klient har rätt att ta del av dem.

Bilderna ägs av dig som målat dem men de förvaras med fördel i lokalen tills kontakten är avslutad. Att jobba med att titta tillbaka på målade bilder är en viktig och verksam del av processen.


Av- och ombokning vid individuell träff sker minst 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras fullt pris. Frånvaro vid grupptillfälle ersätts ej.

 


Läs mer om etiska riktlinjer här 

 

Betalning

Kurser och workshops betalas innan eller i samband med första kurstillfället om inte annat avtalats. Individuella terapier betalas enligt överenskommelse mellan klient och terapeut. Kortbetalning är möjlig via i-Zettle. Delbetalning är möjlig.
Företag faktureras enligt överenskommelse. Ateljé Karner innehar F-skatt. Priserna som anges på hemsidan är inkl. moms.

Bankgiro: 5962-0187
Swish: 1230498998

 

 

 

Angående skärpta restriktioner för att motverka smittspridningen av Covid-19

 

Jag kommer att hålla öppet så länge jag får enligt gällande restriktioner.
Vi måste gemensamt ta ansvar då vi vistas i samma lokal. 

Jag jobbar endast då jag är fullt frisk och symtomfri, det är en självklarhet för mig. Och så skall det vara även för dig som deltar i mina grupper.

 Maxantalet i grupperna är nu 4 eller 5 (helgkurser) deltagare. Samtliga tre grupprum finns tillgängliga att jobba i. På så sätt är det möjligt att hålla det avstånd som pandemilagen kräver.

Du har möjlighet att delta digitalt via Zoom. 

Att tvätta, sprita och hålla hygien är nu extra viktigt. Jag tvättar och spritar ytor, handtag och toalett mellan varje grupp och kund. Det finns gott om handsprit i lokalen. Det finns plasthandskar att ha på dig då du målar. Önskar du munskydd så medtar du ett eget.

 Jag ändrar nu fikat vid gruppsammanhang till frukt, mörk choklad med papper, kaffe och te. Ingen brer längre sina smörgåsar utan ni som önskar mer att äta tar med eget.

 Avbokning med kort varsel utan debitering är tillåtet. Om du känner oro eller rädsla för att delta ber jag dig avboka så tidigt som möjligt. Skulle du få lov att avbryta efter att gruppen startat hittar vi en lösning för det.

 Jag jobbar för att du ska få tillgång till ditt inre, att utvecklas och att vara kreativ. Jag ser att behovet av att ta hand oss är extra stort just nu och därför väljer jag att fortsätta ha öppet i det lilla och jobba digitalt.

 

 

 

 

 

 

Nyhetsbrev

 

Atelje Karner är personuppgifts ansvarig och kommer inte att lämna ut dina uppgifter till tredje part.  Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att klicka på knappen avbeställ i ett nyhetsbrev. De personuppgifter du lämnar till oss används för att administrera utskick av information och erbjudanden till dig. Genom att du anger din e-postadress godkänner du dessa villkor och samtycker till den behandling av personuppgifter som beskrivs ovan.

 

 

Adress

Slaggatan 26
791 40 Falun 

Telefon

070-723 03 72

Email

hej@ateljekarner.se
asa@ateljekarner.se