Kurser och
workshops

Följ din längtan att måla – ALLA kan!

Kurser & Workshops

Kreativitet och skapande är drivkrafter då vi utforskar genom det fria måleriet och under lekfulla former. Hos Ateljé Karner hittar du ditt unika sätt att uttrycka dig i färg och form. Här finns kurser i fritt måleri utifrån bildterapeutiska metoder. Det tillkommer en reflekterande del vilket gör att du får spegla dig själv utifrån den kreativa processen.

 

 I ateljén finns papper på rulle, kartong, flaskfärger, kritor, kol, silkespapper, lera, trådar, stafflier och mycket mer. Du får en arbetsplats med en målarvägg och ett staffli att jobba på. Det finns även möjlighet till att arbeta sittande vid bord. Hos Ateljé Karner jobbar vi i små grupper med max 10 deltagare om inget annat anges.  

 

Det skapas en kreativ miljö och Åsa är tillåtande som person och inger trygghet. Åsa Karner är kursledare vid samtliga grupper/kurser om inget annat anges.  

 

Titta runt i kursutbudet för att hitta det som passar just Dig. Hör gärna av dig om du vill ha hjälp att hitta rätt.

 

 

 Kursutbud i sommar :

händer som målar

Möt mer av dig själv-vi utforskar C G Jung

 Veckoslutskurs  i Bispbergshytttan

 Datum:  

5:e – 7:e juli

 Jobba med ditt undermedvetna och finn mer av Dig själv. Vi utforskar via måleri ,meditationer och lite teori. En underbart kreativ mix.  För dig som vill förstärka kontakten mellan jaget och Självet/själen.  Om du önskar erbjuds du att jobba djupare med arketyper.

 En verkligt spännande resa.

Du behöver inte veta något om Jung för att delta. Detta passar dig som är ny och dig som målat utifrån Jung tidigare.

 jag vill veta mer

Penslar i mossa

Livets träd – ny kurs

– du målar ditt eget träd – din plats i skapelsen

Veckoslutskurs
Bispbergshyttan
Datum:
26:e – 28:e juli

 Trädet är en stark symbol med sina rötter ner i myllan och sina grenar som sträcker sig mot skyn. Trädet finns med i många berättelser, filosofier och världsåskådningar. Trädet representerar människan – dig. 

 

 

Ja, jag vill Måla mitt eget träd

Vedic Art sommardagar

i Bispbergshyttan

Grund -& forstättningskurs

Datum:
3:e – 4:e augusti

Vi jobbar med ett fritt intuitivt måleri där du guidas efter 17 steg (principer) som är en blanding av målningsövningar & filosofi.  Genom detta leds du till att hitta ditt unika utryck i det fria måleriet. Här jobbar du med akrylfärger.

 

Du har tillgång till ateljén dygnet runt. Åsa finns tillgänglig och undervisar mellan 10 och 16.

 jag vill veta mer

Sagt av kursdeltagare

“Åsa är öppen, inlyssnande och prestigelös. Hon lotsar oss varligt och ger mod. Så omtumlande att komma i kontakt med så många delar, ibland djupt med tårar, förtvivlan och sorg, ibland med så mycket humor och skratt” 

- sagt av deltagare i bildterapigrupp

“En kurs, en hållande energi i trygghet – 
när processer tar oss djupt inom oss själva med Jung.
Unikiteten hos var och en som lyfts upp av Åsa, ger alla ett nytt blivande av sig själva”

“Med hjälp av varandras processer och Åsas guidning kom vi alla in i våra hemliga skrymslen. Där fick vi många svar och känslan att inget är omöjligt om vi vågar se”

– sagt av deltagare i Junggrupp

Anmäl dig här

Hör av dig om du har frågor eller funderingar. Här kan du även anmäla dig. Vid anmälan ange kursens namn samt start datum. Då platserna är begränsade behöver du få bekräftat att du har fått en plats på den kurs du önskar delta i.  Tack för visat intresse.

Om du inte fått svar inom två vardagar var vänlig att skriv igen till asakarnerkonst@gmail.com

Adress

Garvaregatan 5K
791 70 Falun

Mobil

070-723 03 72