Symbolresan

För dig som gått Jungkursen 

 

Symbolresan 
– vi fortsätter helas via Jungs filosofi

Den här kursen passar dig som gått Jung-kursen eller dig som coachas utifrån Jung av Åsa. Här fördjupar du dig ytterligare med hjälp av arketyperna.

Vi håller till i en mysig bystuga i Smedsbo, mitt emellan Falun och Borlänge.  Där har vi tillgång till en lokal med eldstad och stafflier med skivor att måla på. I rummet bredvid finns kaffe, te och Åsas goda vaniljbullar. Här äter vi lunch tillsammans och om du vill ta en paus från målningen kan du hänga här eller ute i den gemytliga lilla byn och den kringliggande naturen. Helgen öppnas med att du får befästa var du befinner dig just nu – medvetet och omedvetet. Du får övningar som förstärker kontakten mellan Jaget och Självet.

Ju mer du hör Självets viskningar desto mer i harmoni är du med din livsväg. I den här kursen kommer du att få utforska arketyperna genom den stora arkanan i tarot. Den går att direkt koppla ihop med individuationen. Åsa förstärker detta genom att berätta en saga som du kan resa genom korten med. Du behöver alltså inte minnas något av den tidigare teorin 😉 Du får jobba med meditationer, inre resor, bildskapande och tarotkort. Självklart målar du till alla övningar. Ditt egna symbol/bildspråk är det starkaste :).

Den största strävan vi har är att höra den inre rösten, att vara i kontakt med Självet, vårt högre jag. Individuationen som du jobbade med i den första Jung-kursen (självklart gjorde alla det på sitt individuella sätt) möjliggjorde att de delar du mötte kom i kontakt med varandra och du ökade medvetenheten om dig själv.

Nu har jag gått en kurs där man kopplar ihop tarotkorten med individuationen, psykets utveckling och arketyperna. Det är och har varit riktigt spännande. Det finns mycket att hämta här. Du behöver inte kunna något om tarot eller ens tro på dem 

Max 7 deltagare 

 

För dig som gått Jung-kursen tidigare :

  • 12 timmar målning
  • Ökad kontakt mellan Jaget och Självet
  • Symbolresa via arketyper 
  • Meditationer och inre resor  som förstärker bildprocessen
  • Egentid och reflektion
  • Kravlöst och lustfyllt skapande bortom prestationskrav
  • Utforskande av din skapandeprocess.
  • Sammanfattning och avslut med hjälp till tolkning.

 

Datum: 

20:e -21:a april 
Kl. 10-17

Plats:

Smedsbo bystuga
mellan Falun och Borlänge

 

Pris:
Kursavgift: 3300 kr inkl. moms
Material, kaffe, te, enklare fika och vegetariska soppluncher ingår i priset. Det är möjligt att delbetala.
2 ggr: 1700 kr, 3 ggr: 1150 kr

Kost:
Vegetarisk sopplunch med bröd servers lördag och söndag lunch. Kaffe, te och enklare fika finns alltid tillgängligt. 

Adress:
Smedsbo bystuga, 791 94 Falun
Bystugan ligger längs med länsväg 293, i korsningen med Smedsbovägen.

Logi:
Det går att bo på hotell eller vandrarhem i Falun eller Borlänge. Behöver du skjuts till bystugan – hör av dig för samåkning (då är det lämpligast att övernatta i Falun)

Villkor:
Läs här  

Anmälan: 
Anmäl dig till Åsa genom att fylla i formuläret längst ned på sidan. Du kan även nå henne via e-post asakarnerkonst@gmail.com eller mobil 070-7230372 Betala anmälningsavgiften på 750 kr vid anmälan.

 Betalning:
Anmälningsavgiften/kursavgiften betalas in till bankgiro: 5962-0187 eller swish: 1230498998. Meddela Åsa om du vill ha faktura och vilken adress den ska skickas till. 
Hela kursavgiften skall vara betalad senast den 5/4 (om inget annat avtalats)Om du anmäler dig senare skall du sätta in hela avgiften direkt vid anmälan.
Anmälningsavgiften betalas ej tillbaka, kursavgiften betalas tillbaka vid sjukdom eller avbokning senast 5/4 (-750 kr)

 Övrigt:
Kom gärna i oömma kläder som tål färgspill, förkläden finns att låna. Ta med sköna skor.
Vi målar med Redixmixfärger, kritor av lika slag, vattenfärger, silkespapper, kol, lim etc. Underlaget är papp. Material ingår. 

Anmäl dig här

Hör av dig om du har frågor eller funderingar. Här kan du även anmäla dig. Vid anmälan ange kursens namn samt start datum. Då platserna är begränsade behöver du få bekräftat att du har fått en plats på den kurs du önskar delta i.  Tack för visat intresse.

Om du inte fått svar inom två vardagar var vänlig att skriv igen till asakarnerkonst@gmail.com

Adress

Bispbergshyttan 176
783 93 Stora Skedvi

Mobil

 070-723 03 72