Bildterapi

Möt Dig själv i färg och form.

Om Bildterapi

För dig som vill nå längre in i dig själv – nå bortom orden -möta din kraft –utforska din kreativitet – kommunicera det ordlösa & det omedvetna – finna mer av dig själv & din potential 

Det kraftfulla, fria, lekfulla måleriet tar dig in i ditt kreativa flöde där inte prestationen hämmar ditt uttryck. Kontakten med kroppen i bildprocessen ökar din energinivå.

Bildterapi är en kreativ terapiform som är en kombination av skapande och samtal/reflektion. Vi målar utifrån de mål vi sätter upp. Måleriet är kravlöst och lekfullt där du får enkla igångsättande övningar. Du behöver inga förkunskaper för att kunna delta. Den målade bilden kan ses som en spegel som ligger som grund till samtalet efteråt.

En bild säger mer än tusen ord.

Passar dig som vill jobba terapeutiskt, med personlighetsutveckling, uppleva en spännande coachingform eller utveckla din kreativitet. Du kan välja att gå individuellt eller i grupp.

 Läs mer om bildterapi på www.srbt.se

Åsa är medlem i Srbt – Svenska riksförbundet för bildterapeuter och följer deras etiska riktlinjer. Åsa jobbar under tystnadsplikt vilken även gäller mellan deltagarna i grupperna.

Se villkoren här.

 

Bildterapi

Individuell terapi/bildcoaching

Passar dig som vill gå djupare in i din process. Här ligger allt fokus på bara dig. Bilden ger dig oanande nya möjligheter.

Vid ett bildterapi/coaching tillfälle är det dina behov som styr. Övningarna skräddarsys så att de främjar din process och dina mål.  Du får gott om tid att skapa och varje session avslutas  med samtal och reflektion.

Du kan även boka en träff digitalt förutsatt att du har enklare material hemma. 

 Pris: 900 kr inkl. material (60-75 minuter) 

Priserna är inkl. moms 

 

 

 

 

 

 

 

Bildterapi i grupp

Mer dynamiskt då fler skapar samtidigt, möjlighet till igenkännande. Du väljer om du vill jobba efter givet tema eller utifrån fritt måleri. Här presenterar vi övningar som leder dig framåt i bildprocessen. Varje session avslutar vi med samtal och reflektion. 

 Mer info under kurser

Om ni är flera som vill boka in ett eller flera tillfällen tillsammans så är det möjligt.
Prisexempel, inkl. material:
2 personer á 1,5 timme 650 kr /person
3 personer á 2 timme 650 kr/person
personer á 2,5 timme 650 kr/person

I Åsas nuvarande ateljé får det plats max fyra deltagare. 

Priserna är inkl. moms

Kontakta Ateljé Karner

Hör av dig om du vill boka en tid för bildterapi eller om du har funderingar eller frågor. 
Jag svarar så snart jag kan, senast två vardagar efter att jag mottagit meddelandet” – Åsa

Adress

Garvaregatan 5K
791 70 Falun

Mobil

070-723 03 72